Tilojen varaus

Tarvitsetko Pihlajamäen nuorisotalon tiloja käyttöösi?

Pihlajamäen nuorisotalo on mitä parhain ympäristö erilaisille tapahtumille ja kokoontumiselle. Voit varata nuorisotalolta tiloja toimintaa ja erilaisia tilaisuuksia varten. Nuorisotalon tiloista on varattavissa tanssi-/ liikuntasali, ateljee, bändihuone, monitoimitila ja keittiö. Talolle on esteetön kulku.

Huom! Nuorisotalolla on kauden 2019-2020 ajan paljon säännöllistä järjestökäyttöä nuorisotalon oman toiminnan lisäksi. Erityisesti viikonloppuisin talo on käytössä aamusta iltaan.


Tilojen esittely

Bändikämppä

Bändikämpällä on basso- ja kitaravahvistimet sekä äänentoistolaitteet (rummut, kitara ja pari sähkökitaraa löytyy myös, mutta ne ovat aika huonokuntoisia).

 

Tyttöjen huone

 

Ateljee/kokoustila

ateljee2

Tilaan mahtuu noin 20 henkilöä.

 

Liikuntasali

Sali liikuntaa, tanssia, juhlia tai kokouksia varten. Salissa on iso peili ja tuoleja noin 80 hengelle.

 

Keittiö

Hyvin varusteltu keittiö.

 

Monitoimitila

Monitoimitilassa on tietokoneita, biljardipöytä, tv ja pelikonsoleita.

Pelihuone

Biljardipöytä

Aula

 

Majoitustalo

Lopetimme majoitustalotoiminnan tammikuussa 2018.

 

Tiloja voi varata yksittäisiin tapahtumiin tai säännölliseen käyttöön

Ensisijaisesti tilojen käyttövuoroja jaetaan helsinkiläisille nuorten ryhmille ja nuorisojärjestöille, joille tilojen käyttö on maksutonta. Voit varata ja vuokrata tiloja muuhunkin käyttöön, jolloin maksu määräytyy nuorisolautakunnan hyväksymän hinnoittelun mukaan. Tilojen käyttömaksut seuraavalle vuodelle vahvistetaan edellisen vuoden keväällä.

Tiloja on mahdollista varata sekä yksittäisiin tapahtumiin että säännölliseen käyttöön. Säännölliset käyttövuorot seuraavalle toimintakaudelle haetaan huhtikuun viimeiseen arkipäivään mennessä. Hakemuksessa ilmoitetaan syys- ja kevätkauden todelliset aloitus- ja lopetuspäivät, sekä kaikki mahdolliset muutokset.

Yksittäisten käyttövuorojen kohdalla, otathan yhteyttä nuorisotalolle hyvissä ajoin sopiaksesi tilan varaamisesta.

Tilojen käytön ja toiminnan maksuperusteet ja hinnat 2017

 

 

Mikäli olet kiinnostunut varaamaan tiloja, toimi seuraavien ohjeiden mukaisesti:

  1. Tarkista vapaat käyttövuorot: soita talolle numeroon 09 310 89082, tai laita sähköpostia osoitteeseen pihlajamaen.nuorisotalo@hel.fi ja kerro milloin tarvitsisit tilan/tilat käyttöösi.
  2. Selvitä, mihin maksuryhmään kuulut ja tutustu ehtoihin: Hinnasto
  3. Lähetä käyttövuorohakemus täytettynä nuorisotalolle osoitteeseen: Pihlajamäen nuorisotalo, Moreenitie 2, 00710 Helsinki tai lähetä hakemus sähköpostitse osoitteeseen pihlajamaen.nuorisotalo@hel.fi.

Kaikissa tilan vuokrausta koskevissa kysymyksissä voit olla yhteydessä Viikin nuorisotyöyksikön vastaavaan nuoriso-ohjaajaan Erkki Laukkaseen ensisijaisesti sähköpostitse erkki.laukkanen@hel.fi (tai puh. 09 310 71571).

 

Nuorisotalojen toimintaohjeet

Nuorisotalon käyttö- ja toimintaohjeisiin tutustumalla tiedät miten talossamme tulee toimia. Tilojen käytöstä tehdään avaimen luovutuksen yhteydessä täysi-ikäisen allekirjoittama omatoimisen käytön sopimus nuorisopalveluiden kanssa.

Otathan huomioon, että talossa saattaa toimia samanaikaisesti useampia ryhmiä ja talon vuokraaminen kokonaisuudessaan yksityiskäyttöön onnistuu vain poikkeustapauksissa. Talon eri tilojen yhtäaikainen käyttö tarkoittaa sitä, että yleiset tilat ovat kaikkien käytettävissä.

Nuorisopalveluiden toimipaikoissa tavoitellaan kestävää elämäntapaa, joka edellyttää kaikilta käyttäjiltä vähintään jätteiden lajittelua, turhan energiakulutuksen ja kertakäyttöastioiden välttämistä.

Tiloihin pääsee esteettömästi ja käytettävissä on myös inva-wc.

Langattomat verkot ovat: StadiNet, munstadi tai Helsingin kaupungin wlan.

Nuorisotalo ja sen piha-alueet ovat päihteettömiä alueita ja noudatamme savuttoman Helsingin periaatetta.


Tilavarauksen peruutusehdot ja hinnan kohtuullistaminen

Tilavarauksen voi perua veloituksetta kaksi viikkoa ennen varauksen alkamista. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista veloitetaan 50 euron peruutusmaksu. Jos vakituinen käyttövuoro on jäänyt peruuttamatta kaksi kertaa peräkkäin, on nuorisopalveluilla oikeus perua vuoro kauden loppuun saakka.

Osastopäällikkö voi perustellusta syystä päättää hinnan kohtuullistamisesta viranhaltijan päätöspöytäkirjassaan hakijan sitä kirjallisesti pyytäessä. Päätökset toimintakauden säännöllisistä varauksista pyritään tekemään toukokuun loppuun mennessä.