RuutiBudjetti-nuorisokahvila Smoothy Cafén kuulumisia

Huh, nyt ollaan viimeinkin saatu kahvila auki 🙂 Eilen oli avajaiset ja kaikki meni mallikkaasti! Ohessa hieman kuvia paikan päältä. Olemme saaneet moneen kertaan ihmisiä muistuttaa, että vaikka nimessä onkin tuo nuoriso, niin silti kahvilaan ovat kaikenikäiset enemmän kuin tervetulleita 🙂 Kehuja olemme saaneet leivonnaisista, tilan uudistuneesta ilmeestä ja alueen nuorten palkkaamisesta (kahvilassa työskentelee neljä nuorta, jotka ovat olleet suunnittelemassa ja toteuttamassa kahvilaa alusta asti). Kahvilan seiniä koristaa Helsingin Uuden yhteiskoulun kuvaamataito-oppilaiden töitä ja myös niitä on ihasteltu, niin asiakkaiden kuin meidän työntekijöiden puolesta, ne on ihan sairaan hienoja!

Ollaan siis auki ma, ke, to ja pe klo 15-17 osoitteessa Salpausseläntie 12-14, asukastalo Mestan tiloissa. Iso kiitos kuuluukin tilaa hallinnoiville PNV:n tyypeille, että saimme tilat käyttöömme!

P.s. kattokaa noita halpoja hintoja! 😉