Nuorisokahvila Smoothy Café avataan keskiviikkona 3.4. Pihlajiston Mestassa

Viime vuoden RuutiBudjetti-prosessista nousi nuorten ehdotus hengailupaikasta ja nuorisokahvilasta alueelle ja nyt sen aika on tullut!

Avaamme upean Smoothy Cafén osoitteessa Salpausseläntie 12-14, 00710 Helsinki, parin viikon päästä 3.4. Siitä eteenpäin olemme auki ma, ke, to ja pe klo 15-17. Kahvila myös työllistää kahvilan suunnittelussa alusta asti mukana olleita alueen nuoria. Kahvilassa on myynnissä tietysti herkullisia erikoiskahveja ja pientä suolaista sekä makeaa purtavaa. Meillä valitettavasti käy vain käteinen, mutta ei hätää, Otto-automaatti löytyy heti tien toiselta puolelta 🙂 Vaikka kyseessä on nuorisokahvila, ovat ihan kaikenikäiset enemmän kuin tervetulleita herkuttelemaan kahvilaan!

Nähdään siis Jistossa 🙂