Maanantaina pohjoisen alueen RuutiBudjetti-neuvottelu Maunula-talossa

Maanantaina tämän vuoden RuutiBudjetti prosessi kulminoituu pohjoisen alueen neuvotteluun Maunulassa. Pohjoinen, itäinen ja läntinen alue pitävät siis omat neuvottelunsa ja yhteensä jaossa olisi 150 000 € kaikkien alueiden RuutiBudjetti-ideoille. Tule mukaan päättämään pohjoisen ideoista!

Maanantaina 19.11. klo 16.00-17.30, Maunula-talon Metsäpuro-sali.

Ohessa kuva Viikin nuorisotyöyksikön alueen toimenpiteistä ja aloitteista. Haemme RuutiBudjetti-rahaa yhdessä nuorten kanssa siis “Nuorisokahvila/hengailupaikka nuorille alueelle” ja “Paintball-retki” -toimenpiteille. Se mille saadaan ja miten paljon saadaan julkaistaan RuutiGaalassa 4.12. klo 18-21 Gloriassa. Siellä paljastetaan myös ensi vuoden Helsingin nuorisoneuvoston uudet jäsenet. Silloin siis jännitetään monesta syystä! 🙂