Pihlis Goes Movies -palkintogaala

Lauantaina 26.5. lyhytelokuvakilpailumme osallistujien jännitys vihdoin tasaantui, kun kilpailun voittajat julistettiin palkintogaalassa. Kilpailua tuomaroivat Pihlajamäkiseuran puheenjohtaja Ulla Artte ja ohjaaja Wille Hyvönen. Seuraavassa Willen sanoin, mihin tuomarit keskittyivät kilpailutöitä katsellessa: “On ehkä helpompia keinoja saada tietoa Pihlajamäestä tai Pihlajamäen esittelyvideoita, mutta nyt ollaan keskitytty siihen miltä se tuntuu”. Tilaisuuden juonsivat työpajojakin vetäneet Hassan Maikal ja Alharith Obaid. Tekniikasta huolehti Tommi Niskanen.

Kilpailuun osallistuttiin yhteensä 21 lyhyelokuvalla, tekijöitä videoissa on ollut useita kymmeniä ihmisiä. Gaalassa katsottiin kaikki elokuvat.

 

Tässä kilpailun voittajat:

7.-9. -luokkalaisten sarja:

  1. Pihlis
  2. Juoksuhauta
  3. Operaatio karkkipäivä

Avoin sarja:

  1. Äitini
  2. Mémoires de Pihlajamäki
  3. Kaunis nuorisotalo

Visuaalinen kunniamaininta elokuvalle “Kesää odotellessa”

Me Viikin nuorisotyöyksiköstä haluamme kiittää kaikkia elokuvientekoon osallistuneita, työpajan vetäjiä, palkintogaalaan tulleita sekä kilpailun tuomareita! Videoita ei ole tarkoitus laittaa pöytälaatikkoon, vaan aikomuksena on näyttää niitä vastaisuudessakin.