RuutiGaalasta kuvia

Viime viikolla pidettiin kaupunginmuseolla RuutiGaala, jossa nuoret pääsivät juhlistamaan kulunutta Ruuti-vuotta ja samalla julkistettiin vuoden 2018 Ruudin ydinryhmä. Vuoden 2017 ydinryhmä (kuvassa) sai kiitokset ja heidät kukitettiin. Tunnelma oli todella jännittynyt, kun uusia ydinryhmäläisiä kerrottiin! Iso hatunnosto kaikille ehdokkaille, ootte tosi rohkeita ja niin upeita tyyppejä 🙂

Ennen Gaalaa nuoret saivat myös perustella alueidensa RuBu-ehdotusten rahanjakoa (Viikin nuorisotyöyksikön nuoret seisoivat kahden ehdotuksen takana) ja meille myönnettiin hakemamme rahasumma alla olevaan hygieniapassi-ehdotukseen, mahtavaaaa!

Kiitos niille kuudelle nuorelle, jotka olette olleet sinnikkäästi mukana tämän vuoden RuutiBudjetti prosessissa meidän yksikössä! Ootte parhaita 🙂